Διαπραγματευτικό έτος 2022-2023

‘‘Negotiation Skills Conference 2023‘‘ by Uni-leads

Μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής της ΜΝΑ μοιράστηκαν τις γνώσεις και τις βιωματικές εμπειρίες τους σχετικά με τον κόσμο των Διαπραγματεύσεων με τους συμμετέχοντες του event, μέσα από μία μοναδική διαδραστική συζήτηση.

Negotiator’s Starter Pack: Gain the Edge in every Situation!

Μέσα από μία εντελώς διαδραστική εμπειρία, στο πλαίσιο του Soft Skills Academy Athens 2023, 60 φοιτητές από διάφορα ακαδημαϊκά υπόβαθρα ήρθαν σε μια πρώτη επαφή με τις Διαπραγματευτικές Δεξιότητες, με τη βοήθεια των μελών της Οργανωτικής Επιτροπής της ΜΝΑ.

Negotiation Skills: Διεκδίκησε μια Επιστημονική Καριέρα!

Η ΜΝΑ, μέσα από ένα διαδραστικό workshop, στο πλαίσιο του Athens Science Festival 2023 (στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων) , ανέδειξε τη σύνδεση των Διαπραγματευτικών Δεξιοτήτων με τις Επιστήμες και πως οι νέοι μπορούν να διεκδικήσουν μια επιτυχημένη Επιστημονική Καριέρα!

EU Negotiation Simulation+

Η ΜΝΑ συνέβαλλε στη συνδιοργάνωση του event "EU Negotiation Simulation+" στο Impact Hub Athens μαζί με το Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ) και του ΠΜΣ στις Διεθνείς Διαπραγματεύσεις του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών . Στο event συμμετείχαν συνολικά 80 συμμετέχοντες (μεταπτυχιακοί φοιτητές του ΠΜΣ ‘’Διεθνείς Διαπραγματεύσεις’’ και μέλη της MNA Society). Το event εντάχθηκε στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα: ’’Enhancing Public Awareness and Civic Engagement in the EU – EPACE-E’’, και συγχρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΕΛΙΑΜΕΠ.

Scroll to Top