Νίκος Τριτσάρης

Ο Νίκος Τριτσάρης σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, με ειδίκευση στην ανάλυση δεδομένων και Πληροφοριακών Συστημάτων.
Στον επαγγελματικό κλάδο, ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με τον τομέα της πληροφορικής, μια και είναι κάτι που τον ενδιαφέρει από μικρή ηλικία, σε διάφορους κλάδους αυτής.
Οι Διαπραγματεύσεις άρχισαν να αποκτούν σημασία στη σκέψη του Νίκου όταν συμμετείχε για πρώτη φορά σε ένα διαπραγματευτικό παίγνιο. Από τότε συνειδητοποίησε πως ήταν κάτι που του άρεσε, συμμετείχε ενεργά σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες της MNA και από τότε του έγινε κτήμα του.
Σήμερα είναι Director της IT Team της Ακαδημίας και σε συνεργασία με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, καινοτομούν, σκέφτονται και υλοποιούν τρόπους, τεχνικές και υποστηρίξεις όχι μόνο για την Ακαδημία προς τα έξω αλλά και στο εσωτερικό της.
Έχει αυτοπεποίθηση για αυτό που κάνει και είναι βέβαιος πως θα μπορέσει να δώσει το δικό του λιθαράκι για να δείξει πως η Mercury Negotiation Academy και η Οργανωτική της Επιτροπή μπορούν να κάνουν τα αδύνατα δυνατά!

Scroll to Top