Παντελής Νικολόπουλος

Ο Παντελής Νικολόπουλος είναι απόφοιτοςτου τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών ενώ έχει ολοκληρώσει παράλληλες σπουδές στο American College of Greece με ειδίκευση στο Entrepreneurship Management και Erasmus σπουδές στο Lazarski University of Warsaw.
Έχει εργαστεί στο παρελθόν σε θέσεις Operations και Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού εθελοντικά αλλά στην συνέχεια εξελίχθηκε στον τομέα των πωλήσεων.
Για τον Παντελή, οι Διαπραγματεύσεις δεν είναι επιλογή. Είναι ένα μονοπάτι το οποίο όλοι θα διανύσουν σε κάποιο στάδιο της ζωής τους. Κάποιοι απλά θα είναι απροετοίμαστοι και ορισμένοι να είναι εφοδιασμένοι με τις κατάλληλες γνώσεις και δεξιότητες.
Η ενασχόληση του με το αντικείμενο των Διαπραγματεύσεων, ξεκίνησε το 2019 με την προετοιμασία και συμμετοχή του στον εθνικό διαγωνισμό Athens Negotiations Tournament.
Στην συνέχεια, διακρίθηκε τόσο σε εθνικό, όσο και διεθνές επίπεδο με την ομάδα του να κατακτά την 3η και 6η θέση σε πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο διαγωνισμό αντίστοιχα.

Scroll to Top